Aanverwante diensten

Wanneer we het hebben over diensten van een bank, denk jij al snel aan geld. Bij onze lokale bank in Amsterdam kun jij inderdaad geld storten en opnemen. Daarnaast behoort sparen ook tot de mogelijkheden, evenals het afsluiten van een lening en het instellen van automatische overboekingen. Meer hierover lees je op onze dienstenpagina. Naast deze diensten hebben wij echter ook nog een aantal aanverwante diensten. Hieronder lichten wij deze een voor een voor jou uit.

Veiligheidsdeposito’s

Heb jij een aantal dingen die van grote waarde zijn? Dan wil je ongetwijfeld niet dat deze gevaar lopen. Indien het gaat om kunstwerken of sieraden is het natuurlijk zonde om deze ergens weg te stoppen. Jij bent er immers trots op en anderen mogen het natuurlijk best zien. Wij begrijpen dit maar al te goed. Daarom kun jij bij ons terecht voor veiligheidsdeposito’s. Dit moet je zien als een soort verzekering voor jouw waardevolle spullen. Ook voor waardevolle documenten kun jij zo’n deposito afsluiten. Jij betaalt ons hier maandelijks een vast bedrag voor, maar jouw zorgen om de kostbare spullen nemen aanzienlijk af!

Onroerend goed aanschaffen

De meeste mensen in ons land hebben een eigen huis. Hiervoor hebben zij een hypotheek afgesloten. Heb jij deze nog niet afgelost? Dan is de kans groot dat financiers je niet snel nog een hypotheek geven. Indien jij wilt beleggen in onroerend goed, gaat dit dus niet lukken. Gelukkig bieden wij jou de mogelijkheid om een lenig voor onroerend goed af te sluiten. Wij verstrekken jou zodoende een geldbedrag, waardoor de aankoop van een gebouw of appartement ineens toch mogelijk wordt. Over deze lening dien jij ons wel rente te betalen.

Levens- en ongevallenverzekeringen

Zoals je inmiddels vast al wel weet, draait het bij onze bank echt niet alleen maar om geld. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor verschillende verzekeringen. Ook voor levens- en ongevallenverzekeringen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je binnen deze categorie verschillende opties aan. Uiteraard kun jij het helemaal naar eigen wens invullen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gewoon eens contact met ons op om een afspraak te maken en wij vertellen jou er alles over.