Diensten

Een bank doet veel meer dan alleen geld uitgeven en aannemen. Toch wordt een bank vrijwel altijd gerelateerd aan geld. Het takenpakket is echter veel breder. Dit geldt ook voor onze bank. Wij geven namelijk niet alleen geld uit en doen ook meer dan jouw geld verwerken en op jouw spaarrekening storten. Benieuwd wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen? Hieronder zetten wij een aantal van onze belangrijkste diensten op een rijtje.

Spaarrekeningen

Een van de diensten die wij als lokale bank in Amsterdam aanbieden is het openen van een spaarrekening. Over het geld dat jij op een spaarrekening zet, ontvang jij bij ons een aantrekkelijke rente. De rente ligt vaak net een beetje hoger dan bij de andere (grote) banken, waardoor sparen bij ons voordeliger is dan bij de concurrentie.

Spaarrekeningen voor tieners

Voor volwassenen is het haast gebruikelijk om een spaarrekening te hebben. Toch kun je niet vroeg genoeg beginnen met het sparen van geld. Daarom bieden wij jou ook de mogelijkheid een spaarrekening voor tieners te openen. Op deze manier kun jij nu alvast beginnen met sparen en dat komt je later vast en zeker van pas!

Lening afsluiten

Als bank nemen wij jou geld niet alleen maar aan. Wij kunnen jou namelijk ook geld uitgeven. En nee, dan doelen we niet op het geld dat uit de pinautomaat komt. Jij kunt bij ons namelijk ook een hypotheek afsluiten. Een hypotheek is noodzakelijk wanneer jij een grote uitgave wilt of moet doen, maar hier zelf niet genoeg geld voor hebt. Wij lenen jou in dat geval het geld tegen een bepaalde rente, waardoor jij de investering toch kunt doen. Het is overigens niet alleen als particulier mogelijk om bij ons een lening af te sluiten. Ook bedrijven kunnen geld bij ons lenen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn voor de aankoop of nieuwbouw van een bedrijfspand.

Automatische overboekingen

Ben jij dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks een vast bedrag aan iemand verschuldigd? Dan is het je vast weleens gebeurd dat jij dit vergeten bent te betalen. Bij onze lokale bank in Amsterdam hoef jij hier niet meer bang voor te zijn. Waarom niet? Omdat jij bij ons namelijk automatische overboekingen in kunt stellen. Je stelt het gewenste bedrag en de dag van overboeken in en wij zorgen ervoor dat het geld op de ingestelde dag wordt overgeschreven naar de rekening die jij aan ons hebt doorgegeven.