Over ons

Wat leuk dat jij je interesseert in onze lokale bank in Amsterdam. Op deze pagina proberen wij jou zoveel mogelijk over ons te vertellen. Voor het ontstaan van onze bank moeten we al heel wat jaren terug. Door de jaren heen hebben steeds meer mensen hun weg naar onze bank weten te vinden. Inmiddels hebben duizenden mensen een bankrekening bij ons geopend. Het overgrote deel van onze klanten heeft tevens een spaarrekening bij onze lokale bank in Amsterdam.

Onze dagelijkse werkzaamheden hebben hoofdzakelijk met geld te maken. Het is echter een misvatting dat wij ons ook alleen maar met het uitgeven en opnemen van geld bezighouden. Wij doen namelijk heel wat meer dan dat. Zo richten wij ons bijvoorbeeld ook tot hypotheken en andere leningen. Dit kan nodig zijn om een huis te kopen of een andere grote investering te doen. Daarnaast geeft onze lokale bank in Amsterdam ook talloze verzekeringen uit. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor zorgverzekeringen, maar bijvoorbeeld ook voor WA-verzekeringen en ga zo maar door. Kortom: als lokale bank in Amsterdam kunnen wij ontzettend veel voor jou betekenen.

Omdat een aantal banken een paar jaar geleden in zwaar weer zat of zelfs omviel, zijn mensen huiverig geworden. Wij hebben ook gemerkt dat mensen minder snel bereid zijn om zich als klant aan onze lokale bank te verbinden. Vaak wordt er gekozen voor beleggen. Dit is echter niet verstandig als je het ons vraagt. Met de informatie op deze website proberen wij jou te overtuigen toch klant bij onze (of een andere) lokale bank in Amsterdam te worden. Jouw geld wegzetten bij een bank biedt jou namelijk veel meer zekerheid. De artikelen zijn geschreven door mij (Bianca) maar ook door een aantal medewerkers van onze lokale bank in Amsterdam. Wij proberen de informatie zo up to date mogelijk te houden. Zie jij dingen die niet kloppen? Wij ons hier dan gerust op via het contactformulier op deze website. Wij wensen je in ieder geval veel leesplezier en hopen van harte dat jij wat hebt aan deze site. Graag tot ziens bij onze lokale bank in Amsterdam!